Gipspuss

Byggimpuls tilbyr en rekke ulike løsninger innen innvendig overflatebehandling av vegger og tak, fra tradisjonell Stucco Lustro, Gipspuss og interiørløsinger

Byggimpuls Gipspuss

Byggimpuls Gipspuss er perfekt til vegger og tak innvendig – både ved nybygg og rehabilitering. Produktets mange muligheter til ferdige strukturer gir spillerom og kreative løsninger. Byggimpuls har utviklet egen gipspuss for det nordiske markedet i samarbeid med vår produsent i Tyskland som kun inneholder naturmaterialer.
Gipspuss er beregnet for alle pussbare underlag og kan legges i tykkelser fra 3-50mm med valgfri overflatestruktur.   Les mer….

Byggimpuls Stucco Lustro

Byggimpuls utfører Stucco Lustro puss med eget spesialtrent personell. Vi tilbyr utførelse med tradisjonell kalk og pigment og organisk materiale. Byggimpuls har mange referanseprosjekter og har blant annet utført stucco lustro på foajetoalettene på operaen i Oslo.   Les mer…

Byggimpuls Interiørpuss

Byggimpuls tilbyr et mangfold av ulike pussløsninger for innvendige flater og samarbeider med flere av de største produsentene for å kunne tilby de mest tidsriktige og oppdaterte produkter til markedet.
Europa har lange tradisjoner for pussbehandling av overflater og vi i Norge kommer etter i raskt tempo. Byggimpuls har tilbudt løsninger siden 2005 og har høy kompetanse på gode løsninger.  Les mer….

 

Design og hosting: Senson AS